torsdag 2. desember 2010

Svein og rotta?


Han heter visst Vidar, men vi kan kalle ham Svein, så blir det mer anonymt...
Ifølge reportasjen har han blitt terrorisert av en monsterrotte over lengre tid, og nevnte rotte har visstnok spist en halv sekk av mannens proteinpulver.. Her må jeg bare skyte inn, at utfra bildet, er det ikke mye proteinpulver den mannen har fått i seg uansett - med mindre han er dem som tror man slipper å TRENE når man sitter og kosespiser proteinpulver under sportsnyhetene hver kveld..
Vel, det var ikke det jeg egentlig skulle snakke om, for det datt nemlig en superidè ned i hodet mitt mens jeg leste dagens bidrag til Pulitzerprisen; mannen har nemlig registrert to ting:
1) Rotten er SVÆR
2) Den var usedvanlig blank i pelsen
Og det er HER det geniale kommer inn; tenk dere...vi legger ned hele den fryktelige pelsnæringen...no more bilder på nettet av sørgmodige revebabyer, mink som spiser hverandre og sjøldauede dyr i naturen som vennlige dyreelskere har sluppet ut fra farmene "for å redde dem" (og ser glatt bort fra det faktum at disse dyrene ikke har vært selvbergede i naturen på like mange generasjoner som det har gått siden Gorm den Gamle var familiens overhode i Danmark...)...og...*tadaaaaa* (trommevirvel takk): VI SETTER UT SEKKER MED PROTEINPULVER OVERALT HVOR DET FINNES ROTTER!!! Så, når de har blitt store nok (og selvfølgelig; blanke nok i pelsen), fanger vi dem, og avliver dem humant (f.eks. ved å la dem se gamle episoder av Fjernsynsteateret eller filmer med Liv Ullmann til de dør av kjedsomhet...forresten, det var ikke særlig humant, men dere skjønner konseptet!?)....
Dette er nytenking, folkens! Ikke la denne sjansen gå fra dere! Bli den første i vennegjengen som anskaffer seg miljøvennlig pels fra frittgående pelsdyr!

Ingen kommentarer: